lørdag 20. februar 2010

Sykkeltur :D

I dag har vi vært på en lang sykkeltur rundt omtrent hele Buenos Aires, virket det i hvertfall som :P Kjempegøy! I hvertfall for Anne Kristine som liker å : sykle! (kem tog an? :P)
Vi var en gjeng på ca. 15 stk fra kulturstudier som ble guidet rundt av 3 av de lokale som jobber for Kulturstudier her i Buenos Aires.
Sykkel er en genial måte å komme seg frem på her! En slipper fulle busser og t-banevogner i rushtrafikken, og veiene her er brede nok til både bilister og syklister :)
Thea og jeg leide sykler i dag, men vi vurderer å kjøpe egne. Hver første søndag i måneden har de en "critical-march", et slags sykkelritt med ca. 400 syklister hver gang som demonstrerer mot all biltrafikken. Dette er noe jeg kan tenke meg å være med på, et skritt mot en grønnere verden :)
På turen var vi innom et økologisk marked, kjempespennende. Mye god mat! Og andre kule ting. Som gjenbruksbind :P
Kjøpte en del forskjellig, brød, grønnsaker, vin, handlenett, frokostblanding og en pinne(!). Denne pinnen luktet helt fantastisk godt!!!! Som snop :D Og om man tenner den på, så skal det visst hjelpe for myggen. Rett og slett en magisk pinne :D
Spiste også en helt fantastisk middag på denne plassen, NAMMM!
Fikk sett litt forskjellige nabolag og områder i byen, forskjellige parker, og noen monumenter. Sykkeltur i Buenos Aires er en fin måte å gjøre sightseeing. Det er omtrent helt flatt her, så ikke noe stress med oppoverbakker.


Den FANTASTISKE maten :)
Utenfor det økologiske markedet
Thea med den magiske pinnen :P

2 kommentarer:

  1. heisan, hørtes alletiders ut med sykkeltur. det er en fin måte å se nærliggende områder på . skulle gjerne ha vært med på det ja. så da må jo regnværet i går ha gitt seg!på bildene ser det tørt og fint ut. her på madla kan vi ta fram sparken nå, for i dag har det snødd mer..
    klem fra anni

    SvarSlett
  2. Hihi.. Gjenbruksbind:O Høres ut som noe jeg vireklig har lyst på:P

    SvarSlett