onsdag 3. februar 2010

Bienvenido

Hurra! Endelig er Kristine og jeg fremme i Buenos Aires :D
Det har vaert en laaang reise! For meg saa starta den jo egentlig paa torsdag med nattog til Oslo. Hadde en fantastisk helg, saa takk folkens ;)
Saa begynte den virkelige reisen i gaar, tirsdag. Og det gikk helt greit frem til den siste halvtimen hvor vi kjorte inn i en stormsky rett oppfor flyplassen i Buenos Aires. Flyet ristet, humpet og dumpet, og plutselig saa "datt" vi ned, og i et sekund sa svevde alt som laa lost i luften! Det kom til og med rodvin i taket. Vi klamret oss fast til hverandre og fant ut at vi aldri skulle ta baaten hjem til Norge. Det var en grufull opplevelse, og det var litt vanskelig aa roe seg ned etterpaa. Vi var ganske saa kvalme og "shaky" etter dette. Men vi landet heldigvis trygt og flyvertinnene kunne fortelle at de etter 16-20 med denne jobben kun hadde opplevd dette kun 3-4 ganger. Saa kanskje vi torr aa dra hjem igjen likevel :p
Paa flyplassen ble vi mott av en hyggelig taxisjafor som kjorte oss til leiligheten vi skal bo i. Og ogsaa her ble vi mott av en hyggelig eier. Leiligheten er kjempefin! Det eneste som vi ikke har faatt til enda er internett, men vi sitter naa paa en internett-cafe som ligger rett ved siden av i gata. Vi har ogsaa faatt handlet inn bittelitt mat pa hjornet, litt frukt av Juan som synes det var goy aa laere aa telle paa norsk, og vi har spist den litt spesielle argentinske pizzaen som har veldig tykk bunn og maaaasse ost!
Har ikke faatt saa veldig mye inntrykk av byen enda, bortsett fra at den virker stor og menneskene er veldig sote og hyggelige :)
blir nok mer utforskning i morgen. Planen for kvelden er ut og spise, drikke vin og lese spansk :)
Bilder kommer senere!

2 kommentarer:

  1. Skummelt med rødvin i taket =/ men båt t norge hørres ut som kan ta litt lang tid =/ hehe
    kos deg masse <3
    smask fra Siri

    SvarSlett
  2. hei, javel dette var alletiders med blogg, så vi kan følge med deg ut i verden. Hørtes nifst ud på flyet, det kan jo være turbulens i luftlagene. godt at det gikk godt, det gjør jo som oftes det. klem og alle gode ønsker til deg.

    SvarSlett