søndag 14. februar 2010

Godt nyttår!! :)

Har nettopp kommet hjem fra kinesisk nyttårsfeiring i Buenos Aires' China town. Eller town og town, det er to gater. Men de var stappfulle (!!!) av folk i dag! Det var masse boder med mat og småting. Var nesten umulig å få kjøpt noe, men vi klarte å få tak i noen vårruller som var supergode :)
Så skjedde det et eller annet framme i den ene gata, men det var helt umulig å se noe. Det var egentlig som å være på 'Gla'maden' i Stavanger bare enda mer tettpakket med folk! Det var gøy, men vi holdt ikke ut så lenge. Vi var ganske slitne etter å ha vært ute i går. Et glass vin ble til noen flere, og ettersom at utestedene her ikke fylles opp før 2-3 tiden så ble vi ganske lenge ute. Veldig gøy :)

Så var det jo konsert på fredagen. Beyoncé kan lage liv :D Konserten var på en svææær travbane. Vi hadde de dårligste billettene til 150 pesos (ca 200kr), men for den prisen var vi veldig fornøyde med plassene. Vi sto i tribunetrapper og det funka fint. Helt foran sto det masse gutter som grein når Beyoncé gikk ned for å hilse på dem.

Nå er det tid for lekser..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar