tirsdag 2. mars 2010

Sol og strand


I helgen var vi på stranda! :D
Det var helt fantastisk å få ligge i sanden, slikke sol og bade! Bussturen til Villa Gesell tok oss 6 timer, men det var absolutt verdt det. Da vi satte oss i taxien og sa navnet på et hostell vi hadde funnet i lonley-planetboka visste ikke taxi-sjåføren hvor dette var, men kjørte oss til et som hadde lignende navn. Vi vet ikke om det egentlig var det vi mente, uansett tror jeg det var meningen vi skulle bo akkurat her! Det var så hyggelige mennesker som jobbet der, kjempekoselig spisesal/stue, kjempefint rom og masse dyr! :D
De hadde ender og andunger, papegøyer (som snakket, eller kunne i hvertfall si; Hola), andre fine fugler, skilpadder, en kanin og en liten pony. Vi kunne nok bare blitt i den hagen, men så måtte vi jo også ned til stranda som vi var kommet for. Der var det en liten jente som ble veldig nysgjerrige på oss blonde vesener som ikke helt forsto alt hun sa.
Ellers var det en del barnefamiler og voksne folk, ikke en tettpakket strand, men rolig og deilig (bortsett fra selgerne som gikk rundt og ropte hva de solgte). Det ble 2 dager med soling (steiking/grilling på noen), lekser, lesing og leking i bølgene.
Var også en tur i byen, de har en ganske lang handlegate med masse kjekke butikker.

Nå har vi ladet opp batteriene og er klare for en ny uke med intens spansklæring :)




2 kommentarer:

  1. Så søøøøøde skilpadda! :D
    -Eirin

    SvarSlett
  2. ka med di andre dyrå?
    di og va søøøøde! men skilpaddå og :D

    SvarSlett